Cadeautip! Pimp je fles cava met een spetterende boodschap!

Geplaatst op door AVA

cadeautip verjaardag - fles pimpenWij Belgen zijn echte Bourgondiërs. Gaan eten of zelf in de potten roeren … Het maakt niet uit, zolang het maar lekker is! Bij een geslaagd etentje hoort natuurlijk ook iets om te drinken. Wat dacht je van een heerlijk flesje cava of een fruitige wijn? Ben je uitgenodigd voor een etentje of feestje? Dan hebben wij de perfecte cadeautip voor je in petto!

Zeg het met bubbels…

Een gepersonaliseerd en origineel geschenk vinden kan een ware uitdaging zijn. Een waardebon is allesbehalve origineel – laat staan persoonlijk – en je wilt natuurlijk ook niet met lege handen opdagen. Zoals Charles Dickens ooit zei: “Champagne is one of the elegant extras in life”. Met een heerlijk flesje bubbels zit je dan ook altijd goed. Het enige wat nu nog ontbreekt, is een originele toets.

Gelukkig hebben we daar iets op gevonden! Met de Marabu Brilliant Markers kun je iedere fles champagne, cava of prosecco pimpen met een leuke, persoonlijke boodschap! Bij AVA vind je diverse kleuren waarmee je aan de slag kunt om de fles je eigen stempel mee te geven.

origineel geschenk - fles champagne pimpen cadeautip… én een persoonlijke boodschap!

Je kunt ervoor kiezen om de etiketten te laten plakken, maar je kunt ze ook verwijderen. Doordat de ontvanger niet weet over welke cava of wijn het gaat, levert dat weer een extra verrassing op voor zijn smaakpapillen!

Etiketten kun je eenvoudig verwijderen met wat heet water. Blijven er toch lijmresten achter? Dan kun je de fles opschuren met bloem om de resten te verwijderen. Een watje met ether werkt ook goed.

Spoel de fles vervolgens goed af zodat al het vuil en de lijmresten verwijderd zijn.

Bedenk enkele leuke boodschappen en/of tekeningen en ga aan de slag!

Werk de fles af met een mooi, decoratief lint en verpak ze eventueel in (transparant) geschenkpapier.

Nog enkele tips en ideeën:

 • Maak het echt persoonlijk en bedenk een leuke boodschap die op het lijf van de ontvanger geschreven is.
 • Gebruik de lievelingskleuren van de ontvanger. Is hij een voetbalsupporter? Gebruik dan de kleuren van zijn favoriete club.
 • Er bestaan heel wat leuke ‘champagne en cava quotes’ die je als inspiratie kunt gebruiken:
  • “Always keep a bottle of champagne in the fridge for special occasions. Sometimes the special occasion is that you’ve got a bottle of champagne in the fridge”
  • “Time to drink champagne and dance on the table”
  • “I only drink champagne on two occasions. When it’s my birthday and when it’s not”
  • “There comes a time in every woman’s life when the only thing that helps, is a glass of champagne”

champagne quotes - origineel geschenk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *