Opening nieuwe AVA winkel te Flémalle!

Geplaatst op door AVA

AVA-winkel-Flemalle-voorgevel-winkelOnlangs deelden we al mee dat we een AVA winkel openden in Boortmeerbeek en nu brengen we het heugelijke nieuws dat we ook in Wallonië uitbreiden. Op 5 april opent onze gloednieuwe AVA winkel te Flémalle, voorzien van ons uitgebreid aanbod aan knutselmateriaal, horecamateriaal, … Kortom, alles om het te maken!

Op 19, 20 en 21 april gaat de officiële en grootse opening door in onze winkel te Flémalle. Daarbij horen uiteraard enkele feestelijkheden en daarom hebben we ook gepaste activiteiten en animatie voorzien.


Van knutselmateriaal tot bureaumateriaal & horeca materialen!

In de nieuwe winkel te Flémalle vind je een vergelijkbaar aanbod als in onze bestaande winkels. De nieuwe winkel is dan ook overzichtelijk ingedeeld zodat je gemakkelijk al het materiaal vindt dat je nodig hebt. Zo worden alle professionele horeca materialen ondergebracht in het PRO-segment, ligt alle tafelbekleding en tafeldecoratie dicht bij elkaar en vind je gemakkelijk je weg naar onze infobalie.

AVA-winkel-Flemalle-overzicht-winkelrekken

Spring dus zeker eens binnen in onze nieuwe winkel en laat je verrassen door ons uitgebreid aanbod!

Ontvang een gratis geschenk en leer servetten plooien!

Bezoek op donderdag 19, vrijdag 20 of zaterdag 21 april onze winkel te Flemalle en ontvang een gratis geschenk! Daarnaast kan je ook deelnemen aan onze workshop ‘servetten plooien’ waarin je leert hoe je knappe tafeldecoratie kan maken met servetten.

Ook aan onze kleinste bezoekers hebben we gedacht. Op zaterdag 21 april hebben we leuke kinderanimatie voorzien en komt er een ballonnenplooier langs.

Contactgegevens AVA winkel Flemalle

Het adres van onze nieuwe winkel is Rue du Passage d’Eau 2, 4400 Flémalle.

Je kan ons bereiken op het telefoonnr. 04/252 70 25.

De winkel zal van maandag tot zaterdag geopend zijn van 9 tot 18u.

Tot gauw!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *