Geef je interieur een nieuw jasje met Décopatch papier

Geplaatst op door AVA

knutselen met décopatch - décopatch papier en figuren bij avaGek op decoreren? Ga dan creatief aan de slag met Décopatch! Met het Décopatch papier tover je doordeweekse objecten om tot levendige decoratie. En het mooiste van al? Iedereen kan het!


Décowat? Décopatch!

Met Décopatch kreeg de découpagetechniek een upgrade. Er bestaan tientallen vellen met allerlei kleuren en levendige motieven. Zo kan je een kleurrijk accent leggen in je interieur of een oud meubelstuk nieuw leven inblazen. Kies je favoriete kleur met een leuk patroon, een dierenprint of combineer naar hartenlust.

Hoe het werkt? Scheur kleine stukjes van de verschillende vellen. Vervolgens breng je met de speciale Gesso lijm een dunne laag aan, waardoor je de stukjes Décopatch eenvoudig kan aanbrengen. Zo eenvoudig is het!

Voor veelgebruikte objecten als stoelen, tafels of kastjes, is het aangeraden om een extra laagje glansvernis aan te brengen.

Décopatchen: zoveel leuker met de juiste tools

Creativiteit, een object – en dat kan echt om het even wat zijn – en lijm. Veel meer heb je niet nodig hebt om aan de slag te kunnen. In onze winkels vind je naast Décopatch vellen in diverse kleuren en motieven ook de Gesso lijm, lijmkwastjes, en verschillende figuren en vormen om te bedekken.

Zorg voor leuke decoratie en geef de poes of pinguïn een hip jasje. Of schenk je beste vriend(in) een leuk cadeau en bewerk een fotokader met het Décopatch papier! En je fruit? Dat bewaar je in je een hippe fruitkom die je naar wens kan versieren!

décopatch figuren kopen - schaal

Bij AVA vind je alvast heel wat praktische en decoratieve zaken om op te leuken met Décopatch. Denk daarbij aan opbergdozen in de vorm van hartjes, juwelenkistjes, schalen voor fruit of je sleutels, enzovoort.

Kom langs in je dichtstbijzijnde AVA-winkel en ontdek ons ruime aanbod. Onze werknemers helpen je graag bij de keuze van de juiste producten en het nodige advies.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *