Maak van carnaval één groot feest! Knutselen met AVA

Geplaatst op door AVA

knutselen carnaval - zelf masker en kostuum makenCarnaval is de enige dag in het jaar waarop je jezelf zo gek mogelijk mag verkleden en volledig uit de bol kan gaan! Halloween is er natuurlijk ook nog, maar carnaval is een ware traditie in ons land. Ook bij AVA is carnaval een groot feest, en dat zie je meteen aan ons feest- en knutselassortiment.


Knutsel je eigen masker en kostuum

Er gaat niets boven je eigen masker en kostuum maken. Zo kan je zelf kiezen wie je bent: je favoriete superheld, een sprookjesachtige prinses of je lievelingsdier. Fantasie en de juiste tools, meer heb je niet nodig. Gekleurd papier of karton, lijm, lintjes met leuke motieven, ballonnen, … Kortom: alles om je eigen masker en kostuum in elkaar te knutselen.

carnaval knutselen - zelf maskers en kostuum maken

Op de jeugdbeweging, op school of thuis op een saaie winteravond, … Knutselen is nog het leukst in groep. Maak een grote kom papier-maché, blaas een heleboel ballonnen op en ga aan de slag. Zo kost je kostuum bijna niets en beleef je twee keer plezier aan carnaval! Onze medewerkers helpen je graag bij je zoektocht naar het juiste knutselmateriaal om de gekste en meest unieke carnavalskostuums te maken!

Ga uit de bol op je eigen carnavalsfeest

child tiger mask pretending

Carnaval staat garant voor een hele dag vol plezier. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat mag je om het even wie zijn in je zelfgemaakt kostuum. Overdag kan je de carnavalsstoet bijwonen en snoepjes rapen. En ’s avonds kan je uit de bol gaan op een carnavalsfeestje. Organiseer een knalfuif met je schoolvrienden, de kinderen uit de wijk of sportclub of met de hele jeugdbeweging.

Om het werk achteraf te verlichten, kan je bij AVA terecht voor eenmalig servies waaronder kunststof glazen en bekers en diverse bordjes en schalen om hapjes te serveren. Bij een carnavalsfeestje hoort natuurlijk ook het nodige feestmateriaal en gepaste versiering. Confetti en serpentines zijn echte must haves. Met slingers, boa’s en vlaggen en een heleboel kleurrijke ballonnen zorg je voor een feestelijke versiering. Al wat je nog moet doen, is de eerste feestplaat opzetten en het feest kan losbarsten!

En vergeet geen carnavalselfie te maken in jullie kostuums!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *