Creëer een valentijnsfeer in uw winkel of restaurant

Geplaatst op door AVA

iStock_000033431722_MediumValentijn is de dag waarop we – nog meer dan anders – onze liefde aan elkaar betuigen. We weten allemaal dat de liefde van de man door de maag gaat en dat vrouwen gek zijn op cadeautjes. Samen met AVA tovert u uw restaurant of winkel om in een romantische sprookje waar zelfs Cupido voor in zwijm zou vallen.

Valentijn decoratie: van etalage …

14 februari is dé romantische datum bij uitstek. Iedereen loopt met z’n hoofd in de wolken. Als uitbater kunt u uw klanten verder in vervoering brengen met een sfeervolle (winkel)inrichting en romantische valentijndecoratie.

Nog voor uw klanten uw winkel of restaurant betreden, zullen hun harten al sneller slaan. Hang decoratieve harten en slingers voor het vitrineraam en strooi kleine hartjes doorheen de etalage. En met krijtstiften kunt u een hartverwarmende boodschap aanbrengen op uw etalage.

Binnen kan je het hartjes- of valentijnthema doortrekken met verschillende hartjes die je ophangt, sisal hartjes die je tussen producten plaatst, bedrukte pluimpjes die je gebruikt om de kassa of koeltoog aan te kleden, enzovoort!

… tot tafeldekking!

Een romantisch etentje mag dan wel niet zo origineel zijn, voor veel koppels is het een vaste waarde. Gezellig tijd doorbrengen met je levenspartner terwijl je geniet van een heerlijk hapje en drankje … Meer moet dat niet zijn, toch? Ook aan tafel zorg je samen met AVA voor een romantische setting.

tafelbedekking valentijn - valentijn decoratie restaurant

Zo kan je de suggesties of promoties voor Valentijn neerschrijven op dit hartvormige bord. Wissel je rode tafelbekleding af met servetten in frisse kleuren als crème of paars, strooi wat hartjes op de tafel en kies één van onze lieflijke placemats. Kleed de tafel verder aan met wat kaarsen en een mooi bloemstukje en het valentijndiner kan niet meer stuk!

Breng een bezoekje aan uw dichtstbijzijnde AVA-winkel en ontdek ons ruime assortiment aan valentijndecoratie en de tafelbekleding uit ons PRO-segment. Zowel de decoratie als tafelbekleding is in diverse kleuren en materialen beschikbaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *