Een feesttafel waar zelfs de kerstman van wil smullen? Met AVA natuurlijk!

Geplaatst op door AVA

Het eindejaar en het bijhorende kerstseizoen roepen bij iedereen warme en fijne gevoelens en herinneringen op. Het is dan ook uitkijken naar de kerstperiode want die staat garant voor gezellig samenzijn met vrienden en familie, cadeautjes en lekker eten. Om nog maar te zwijgen van het prachtige schouwspel van winterkleuren. Breng dat schouwspel samen met AVA naar je feesttafel en interieur.

Hoewel de traditionele kerstkleuren – rood, goud en groen – veruit het populairst blijven, stellen we dit jaar 4 gloednieuwe thema’s met bijpassende kleuren en tafeldecoratie voor. Deze 4 thema’s vind je uitgebreid terug in onze winkels. Ongeacht je smaak kan je met AVA dus de perfecte feesttafel versieren. Starten doen we met X-mas Feelings, of de kleuren van de kerstman.

X-mas Feelings – De traditionele feesttafel met een moderne twist

Rood, groen en goud: dat zijn dé kerstkleuren bij uitstek. De combinatie van rood en groen zorgt voor een warm gevoel in je interieur en aan de feesttafel. Dit jaar voegen we daar nog de kleuren vijg en parel aan toe voor een hedendaagse twist.

Door hier en daar wat accenten te leggen met gouden decoratie, tafelbekleding en kerstversiering, krijgt je interieur een luxueuze uitstraling. Rest je nog om op de juiste plaatsen wat kaarsen toe te voegen en je kerstinterieur is compleet!

Cotton Club – Eén en al elegantie aan de feesttafel

Wie houdt van glamour en glitter zal niet kunnen weerstaan aan de Cotton Club-collectie. Bronzen en gouden accenten worden smaakvol afgewisseld met winterwit, zwart en amandel.

De rijkelijk versierde tafelbekleding, gaande van placemats tot tafellopers, smeekt gracieuze tafeldecoratie. De sfeerverlichting en kaarsen zorgen voor een warm en luxueus effect. Afwerken doe je met stijlvol servies.

Een zeemzoete kerst met de collectie Sweet Memories

Sweet Memories brengt de vrouwelijke kant van kerst en het eindejaar naar boven. Terwijl het buiten ijzig koud is, zorg je met Sweet Memories voor een hartverwarmend interieur. De feesttafel wordt rijkelijk versierd in vrouwelijke tinten en zachte materialen.

Dé Sweet Memories-kleuren? Winterwit, zilver, parel en blush roze. De perfecte combinatie voor vrouwelijkheid en luxe aan de feesttafel.

Mystic Frost – Winter Wonderland in je interieur

Met deze collectie haal je zonder veel moeite het winterlandschap naar binnen. Besneeuwde dennenappels en takjes, fijne lintjes en organza om sneeuw en ijs na te bootsen, mini-kerstboompjes op de feesttafel, …

Wie houdt van de winter in combinatie met een modern en strak interieur, zal als een blok vallen voor onze Mystic Frost-collectie.

Tafelbekleding en decoratie voor de ideale feesttafel

Ook dit eindejaar is de AVA-winkel in je buurt dus het adres bij uitstek om je tafelversiering en decoratie voor het eindejaar in huis te halen. Een klein overzicht van ons ruime assortiment:

  • tafellopers,
  • placemats,
  • servetten,
  • bestekpochetten,
  • (tafel)decoratie,
  • kaarsen,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *