Verhuisdozen en inpakmateriaal die je spullen veilig houden

Geplaatst op door AVA

verhuisdozen-verhuismateriaal-verhuizenHoewel een verhuis vele mooie vooruitzichten met zich meebrengt, kijken veel mensen toch op tegen die berg werk die verzet moet worden: alle meubelen uit elkaar halen, alles netjes inpakken en er dan ook nog voor zorgen dat je alles terugvindt in je nieuwe huis. Vele handen maken gelukkig licht werk en ook het juiste verhuismateriaal zorgt voor een vlotte verhuis!

Van het erfstuk dat al decennia in de familie is tot de lievelingsknuffels van je dochter: met het AVA verhuismateriaal raakt alles veilig en in één stuk van plek A naar plek B.

Verpakken, inpakken en verhuizen!

Bovendien zorgen we er ook voor dat je alles meteen terugvindt. Onze stevige verhuisdozen zijn namelijk voorzien van een handige checklist. Zo kan je aanduiden voor welke kamer de doos bestemd is, maar ook wat er in zit. Tijdens het verhuizen kunnen alle dozen netjes per kamer gesorteerd worden waardoor je een onoverzichtelijke berg verhuisdozen vermijdt.

Tip: als je kan, zorg er dan voor dat de dozen per kamer in de verhuiswagen geladen worden. Dit vergemakkelijkt het uitladen.

verhuismateriaal ava - verhuisdozen inpakmateriaal

Wellicht nog het belangrijkste van de hele verhuis is de manier waarop je dingen inpakt en verpakt. Hierboven gaven we al een tip voor het inpakken maar ook het slim verpakken van je (kostbare) spullen is een must.

In eerste plaats heb je zelf al heel wat materiaal in huis om je spullen te beschermen. Denk bijvoorbeeld aan krantenpapier, maar ook handdoeken, sokken, sjaals en plaids kunnen van pas komen. In de handdoeken en sokken kan je breekbare spullen wikkelen en de sjaals en plaids komen van pas als opvulmateriaal.

Neem je toch liever het zekere voor het onzekere? Dan kan je in de AVA-winkels terecht voor allerhande verpakkings- en opvulmateriaal:

  • noppenfolie
  • plakband
  • golfkarton
  • zelfsluitende verhuisdozen in diverse formaten

Met onze verhuisdozen voor kleding besparen we je bovendien een heleboel werk. Alle kleding kan netjes en kreukvrij verpakt worden zodat je achteraf niet alles opnieuw moet strijken.

Te huur/te koop? Zo verkocht dankzij AVA!

Verhuizen naar een nieuwe woonst betekent dat je je oude nest achterlaat. In vele gevallen moet die woning dan ook verkocht of verhuurd worden.

Met een te huur- of te koopbordje aan het raam zullen de eerste geïnteresseerden zich dan ook al snel melden!

Organiseer een verhuisparty!

Zoals we al zeiden: vele handen maken licht werk. Nodig dus je vrienden en familie uit en maak er een heuse verhuisparty van! Met een grote groep mensen is de verhuis zo gebeurd waarna jullie achteraf kunnen ontspannen tijdens een leuke verhuis/housewarmingparty!

Is je servies nog niet uitgepakt of is de vaatwasser nog niet aangesloten? Geen probleem! Bij AVA vind je allerlei disposables zoals plastic (champagne)glazen, kartonnen bordjes, prikkers voor aperitiefhapjes, …

Kortom: alles voor een verhuis zonder stress en een housewarmingparty zonder afwas!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *