Kleur jij nog binnen de lijntjes? Kleurboeken voor volwassenen

Geplaatst op door AVA

kleurboek voor volwassenen

Volledig tot rust komen in je eigen wereld, zónder digitale afleiding… Je denkt nu waarschijnlijk aan een sauna of massage maar dé hype van het moment zijn kleurboeken voor volwassenen. Perfect om je hoofd even leeg te maken en de stress te bannen.

Het klinkt misschien een beetje raar maar toch zijn er in Vlaanderen en Nederland samen al meer dan 150.000 exemplaren van “Het enige echte kleurboek voor volwassenen” verkocht. Kleuren is hip!


Herbeleef je kindertijd en maak je hoofd leeg

Hoe kinderachtig het misschien ook lijkt: kleuren is gewoon leuk! Wanneer je jezelf aan tafel zet met papier en potlood, denk je aan niets anders meer. Je stopt dus met piekeren, de stress valt van je lijf en je bent volledig in het moment. En denk heus niet dat je kindertekeningen voor je neus krijgt. De kleurboeken voor volwassenen bevatten vaak complexe tekeningen.

kleurplaat volwassenen - het enige echte kleurboek voor volwassenen

Zo zijn er kleurboeken met plattegronden van steden, geometrische figuren uit het boeddhisme, mandala’s, tekeningen van plant en dier, abstracte prenten, enzovoort. Je vindt zelfs kleurplaten van tekeningen van bekende kunstwerken. Zo kan je jouw eigen Picasso inkleuren en met trots ophangen aan de koelkast.

Kleurpret, altijd en overal!

Het mooie aan kleurboeken is dat ze goedkoop zijn, je er weinig voor nodig hebt en dat je ze overal en altijd kan gebruiken. Heeft je trein vertraging? Of moet je een kwartiertje wachten bij de dokter? Neem dan je kleurboek en potloden bij de hand en laat je creativiteit de vrije loop!

kleurboek-voor-volwassenen- kleurboeken kopen bij AVA

De kleurboeken zijn ook het ideale hulpmiddel om kinderen wat meer weg te houden van tablets, smartphones en spelcomputers. Wat is er nu leuker dan samen met je kinderen een namiddagje te kleuren en achteraf elkaars tekeningen op te hangen aan de koelkast. Of beter: om ze in te kaderen en te gebruiken als unieke decoratie?

Bij AVA zijn we ook gek van kleurboeken. Onder andere de kleurboeken uit de reeks “Het enige echte kleurboek voor volwassenen” kan je bij AVA verkrijgen. En uiteraard vind je bij ons ook alle kleuren en soorten potloden om de mooiste tekeningen mee te maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *