Meisje of jongen? Weer of geen weer? Met FIMO klei is het altijd pret!

Geplaatst op door AVA

fimo juwelen maken - knutselen met fimo klei

Of je nu een meisje bent of een jongen, knutselen doen we allemaal graag! Jongens doen niets liever dan hun handen vuil te maken en meisjes houden ervan om mooie spulletjes te maken. Hoe je jongens én meisjes urenlang bezighoudt? Met FIMO klei natuurlijk!

FIMO is superzachte boetseerklei die, door de klei te bakken, volledig kan uitharden. Een hele fantasiewereld gaat voor je open met FIMO! Er is namelijk bijna niets dat je niet kan maken uit de klei die je in tientallen kleurtjes kan krijgen!

FIMO klei voor meisjes – Juwelen, prinsessen en feeën maken

Men zegt wel eens dat “diamonds a girl’s best friend” zijn. Als dat waar is, dan zullen de FIMO speelsets ongetwijfeld in de smaak vallen bij meisjes. Ontpop jezelf tot sieradenontwerpster en maak de mooiste juwelen en kralen voor jezelf, je mama en je zusjes! De FIMO juwelenset bevat 4 pakjes FIMO klei in diverse kleuren, een touw om mooie kettingen te maken en een boetseerspatel om je juwelen vorm te geven. Bij de prinsessen- en feeënsets krijg je ook nog een achtergrond decor zodat je, eens je prinsessen uitgehard zijn in de oven, naar hartenlust kan spelen in je eigen fantasiewereld!

Tip: voor het beste resultaat, moet je de figuren gedurende een half uurtje op 110° in de oven bakken.

Is dat toch allemaal een beetje te girly voor jou? Neem dan eens een kijkje bij de FIMO sets voor jongens.

FIMO klei voor jongens – Dino’s en robots knutselen

Juwelen maken, dat laten we over aan de meisjes. Echte jongens, die maken dino’s, robots of ruimteschepen. Laat je fantasie maar eens flink op hol slaan en laat bijvoorbeeld de aliens op aarde landen. Houd je meer van dino’s? Breng ze dan terug tot leven in jouw eigen Jurassic Park. Met de laatste set is het net alsof je in de toekomst zit waar je met je eigen robots de wereld kan overnemen!

De sets voor jongens bevatten telkens 4 pakjes klei, een boetseerspatel, instructies en een achtergrond decor. Dankzij de instructies kunnen zelfs de jongste kinderen (5+) aan de slag met de boetseerklei! Naast de verschillende sets kan je bij AVA overigens ook terecht voor allerlei accessoires zoals hippe ringen, acryl rollers, glanslak en uiteraard de verschillende kleuren en soorten klei.

Wil je nog meer tips om te knutselen met FIMO? Kom dan langs in één van onze winkels en laat je informeren & inspireren door onze producten en vekopers. Daarnaast kan je ook de ‘Creatieve tips app’ downloaden boordevol knutseltips, instructies, shopping lijstjes en meer!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *