FIMO klei – Een regenboog aan kleuren en een arsenaal aan accessoires

Geplaatst op door AVA

knutselen met fimo - staedtler

Kinderen doen niets liever dan creatief bezig te zijn met hun handen. Geef ze een blok klei en ze zijn er urenlang zoet mee! Met FIMO klei kunnen de jongens de meest gekke figuren boetseren en hun fantasie de vrije loop laten. En de meisjes en mama’s? Die kunnen prachtige juwelen en elegante accessoires maken!

Knutselen met FIMO – Ideeën, tips en tools!

Zeg niet zomaar klei tegen FIMO. Met FIMO kan je immers veel meer en heb je bovendien verschillende soorten (van Soft tot Effect), een heel scala aan kleuren en diverse boetseerhulpjes die je helpen de mooiste werkjes te maken!

De kunststof spatels zorgen ervoor dat je de meest indrukwekkende figuren kan maken en ook bij het maken van juwelen komen de boetseerhulpjes ongetwijfeld van pas. De acryl roller zorgt er dan weer voor dat je de FIMO klei mooi egaal kan uitrollen. Om de klei netjes in stukken te verdelen, gebruik je de driedelige messenset. Afwerken doe je met de glanslak zodat je kunstwerkjes volledig tot hun recht komen!

Breng je fantasie tot leven met FIMO klei & maak je eigen beertjes!

De FIMO klei ligt klaar, je hebt je accessoires bij de hand maar je weet nog niet wat je wilt gaan maken? Dan hebben wij een topidee voor je: maak je eigen berenfamilie! Papa en mama beer, de kindjes en eventueel een huisdier.

beertjes knutselen met fimo klei

We tonen je stap voor stap hoe je zo’n leuk beertje maakt. Vervolgens kan je zelf gaan experimenteren om de hele familie tot leven te brengen!

stappenplan fimo figuren - beertjes maken met fimo klei

Ook op de FIMO site zelf vind je trouwens heel wat inspiratie!

Veel plezier tijdens het knutselen en wanneer de FIMO op is, kan je bij AVA terecht voor een nieuwe lading klei én dagenlang speelplezier! Ook de diverse accessoires en hulpstukken vind je bij AVA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *