Met nieuw schoolmateriaal voelt het schooljaar als vakantie aan

Geplaatst op door AVA

schoolgerief nerd - schoolmateriaal 2014-2015Een goede voorbereiding is het halve werk. En een goede voorbereiding, dat bestaat (deels) uit schoolmateriaal. Wie nu al z’n schoolmateriaal in huis haalt, kan zorgeloos verder genieten van zijn vakantie!

Het assortiment schoolmateriaal voor 2014-2015 zit boordevol bekende en hippe merken zoals Replay, Accessorize, Etnies, MTV, enzovoort. Bovendien maken we je het ook makkelijk: je vindt immers al het schoolgerief op één plek. Zo hoef je niet van de ene winkel naar de andere te rennen om al het materiaal tijdig te vinden. Bovendien ben je dankzij AVA perfect voorbereid en surf je het schooljaar moeiteloos door.

Schrijven, knutselen of rekenen? Al het schoolmateriaal op een plek!

Zowel volwassenen als kinderen weten het: school kan zo nu en dan toch een tikkeltje saai zijn. Niet ieder vak is even leuk en soms is het gewoon leuker om wat uit het raam te zitten staren. Om je toch bij de les te houden, hebben we gezorgd voor hip schoolmateriaal van je favoriete merken. Zo vrolijken de kleurrijke en vrolijke ontwerpen het klaslokaal wat op. En dat van in het eerste leerjaar tot het zesde middelbaar. 

Maar ons schoolmateriaal beperkt zich natuurlijk niet tot de papierwaren zoals kaften, mappen, kaftpapier, schriften, … Tijdens het schooljaar moet er natuurlijk ook heel wat geschreven, gekleurd en getekend worden. Gebruik je daarbij een vulpen, een balpen of de typische 4-color balpen met blauw, zwart, rood en groen? En als je tekent, gebruik je dan een potlood of werk je liever met stiften? Voor ieder wat wils bij AVA: van de meest basic schrijfwaren tot gespecialiseerde tools.

Moet er geknutseld worden? Ook dan ben je bij AVA aan het juiste adres. We hebben alles in het huis voor het betere knip- en plakwerk maar ook het schildermateriaal voor de artiesten onder ons. Denk maar aan de verschillende penselen en borstels, de verfsoorten, enzovoort. Je merkt het al: ook al je knutselmateriaal vind je bij AVA.

Je schooltas netjes gevuld met AVA

“Wat hoort er zoal thuis in een schooltas?” Die vraag vormt het vertrekpunt van ons assortiment schoolgerief. En daarbij trachten we werkelijk aan alles te denken. Naast de papier-, schrijf- en knutselwaren, vind je bij AVA ook de volgende zaken:

 • Alles om je bureau thuis op orde te houden,
 • hippe brooddozen en drinkbussen,
 • spullen om belangrijke notities te lamineren,
 • tassen in diverse formaten,
 • laptop en tablet hoesjes,
 • enzovoort.

Breng je checklist met schoolmateriaal dus zeker mee als je langskomt in één van onze AVA-winkels.

1 Reactie op Met nieuw schoolmateriaal voelt het schooljaar als vakantie aan

 1. Hilde_AVA schrijft:

  Beste Rik,
  Voor deze details neem je best even contact op met één van onze winkels. Zij kunnen u hierover informeren.
  De voor u (Kontich) dichtstbijzijnde winkel is Lier. De contactgegevens van al onze winkels kan u terugvinden op onze website http://www.ava.be.
  Groetjes,
  Hilde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *