Bouw je eigen feestje op de festivals met ons feestmateriaal

Geplaatst op door AVA

(Feest)materiaal voor de camping & festivals“Waar is da feestje?” Op de festivalweide, daar is ’t feestje! En van feestjes bouwen, daar kennen we bij AVA alles van. Naast de feestdagen zetten we ook graag de bloemetjes buiten tijdens de zomervakanties en met ons feestmateriaal kan het niet meer stuk!

De die-hard festivalgangers weten het al langer: een goede voorbereiding kan je festival maken of kraken. Iedereen heeft dan ook zo z’n eigen festival checklist met enkele zaken die niet mogen ontbreken in je rugzak. Om er zeker van te zijn dat je niets vergeten bent, hebben we onze eigen checklist gemaakt.

Assortiment feestmateriaal – Party must-haves voor iedere festivalganger

Wat je allemaal nodig hebt, hangt er natuurlijk vanaf of je naar een dagfestival of een festival van meerdere dagen gaat. De laatste jaren zijn er steeds meer festivals waar je kan overnachten op een camping. Zo wordt het festival een mini-vakantie wat meteen ook voor een unieke sfeer zorgt.

Maar net zoals bij een vakantie moet je goed voorbereid zijn want anders kan het hele festival wel eens in het water vallen. Doorloop onze festival checklist en vertrek goed voorbereid naar de festivalweide:

  • Tent & slaapzak – check voor vertrek dat er geen gaatjes in je tent zijn!
  • Oordopjes (verkrijgbaar bij AVA)
  • Medicijnenkitje (aspirine, iets voor de maag, pleisters, …)
  • Plakband (komt ALTIJD van pas, al is het maar om een gaatje in je tent af te dekken) en een bol touw
  • Wegwerpbestek & bekertjes (verkrijgbaar bij AVA)
  • Zonnebrandcrème, zonnebril en evt. een pet of hoedje
  • Reservekledij en ondergoed, tweede paar schoenen
  • Zaklamp, oplader voor je gsm en eventueel een reservetoestel
  • Vuilzak(ken) of plastic zakjes (verkrijgbaar bij AVA)

 

Ga je zelf koken? Denk dan ook aan een klein gasvuurtje en evt. extra gasvullingen, een aansteker en potjes, bekertjes, bordjes, bestek, enzovoort om uit te eten en drinken. Bij AVA kan je terecht voor een ruim assortiment disposables van plastic en karton: ideaal voor ieder festival én kampeertripje! Want zeg nu zelf: een festival is niet compleet zonder pintjes uit (plastic) bekers.

Geen tickets voor Tomorrowland of Werchter? Organiseer dan je eigen festival!

Heb je naast een ticket voor de grote festivals van deze zomer gegrepen? Dan bouw je toch gewoon je eigen feestje! Samen met AVA kan je jezelf tot een ware festivalorganisator ontpoppen want wij hebben alles in huis om er een knalfeest van te maken waar Tomorrowland tegen verbleekt!

Al wat je moet doen, is kiezen voor een toplocatie, reclame maken voor je festival en langskomen bij AVA. Ons assortiment feestmateriaal biedt voor ieder festival of feestje de juiste benodigdheden, gaande van de drankbonnetjes en polsbandjes tot bekers, bordjes en bestek. Bovendien kan je er dankzij ons biogamma een milieubewust festival van maken.

Zo’n festival levert immers een hele afvalberg op. Gelukkig is er voor (bijna) alles een oplossing en die brengen we bij AVA in de vorm van een volledig biogamma voor disposables. Al deze wegwerpbordjes, bekers, bestek, etc. zijn gemaakt van natuurlijk restmateriaal en zijn volledig composteerbaar en dus 100% biologisch afbreekbaar.

Eten, drank en goede muziek zijn de belangrijkste ingrediënten van een topfestival maar ook de feestdecoratie mag niet ontbreken. Kijk maar naar de grote festivals: ook daar zorgt de decoratie voor een extra bijzondere sfeer. En ook daar kunnen we je bij helpen dankzij ons uitgebreide assortiment feestdecoratie met slingers, ballonnen, fluobandjes, bloemenslingers, enzovoort!

Get the party started en kom langs bij AVA voor al je feestbenodigdheden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *