Breng leven in je nieuwe nest door een housewarming te organiseren!

Geplaatst op door AVA

housewarming party organiserenJe hebt eindelijk je intrek genomen in je nieuwe stulpje. Hier en daar zwerft er nog wel een verhuisdoos rond en de helft van je muren hebben nog een nieuw likje verf nodig… Dat mag je echter niet tegenhouden om een grandioze housewarming party te organiseren!

Om van jouw huis een thuis maken, is de housewarming de eerste stap. Met trots toon je jouw nieuwe stulpje aan familie en vrienden en AVA helpt je dan ook graag bij het organiseren van een supergezellige housewarming.

Uitnodigingen maken voor je housewarming

Bij een nieuwe stek hoort een originele uitnodiging. Het onderwerp housewarming biedt dan ook duizenden mogelijkheden voor het ontwerp van je uitnodigingen. Kaartjes in de vorm van een huis, deurmat of brievenbus… Kaartjes met een originele tekst, een raadseltje of routebeschrijving naar je nieuwe adres, … Werkelijk alles is mogelijk!

Tracht dus zo creatief mogelijk uit de hoek te komen om je gasten op voorhand al nieuwsgierig te maken naar je nieuwe woonst!

Out of the box ideeën voor je housewarming party – letterlijk dan!

Out of the box kan je best letterlijk nemen. Staat je huis nog vol met verhuisdozen? Geef dan een verhuisdoos aan ieder van je gasten en laat hen mee uitpakken of ervoor zorgen dat iedere doos in de juiste kamer belandt.

Een ander leuk idee is om er een heuse paintparty van te maken. Leuk voor de kids maar zeker ook voor de volwassenen! Geef iedereen wat verf (best op waterbasis), verfballonnen, kwasten, … zet een opzwepend muziekje op en maak er een waar verfgevecht van!

Is je huis al volledig ingericht? Maak dan een leuke rondleiding voor je gasten. Zorg ervoor dat ze zelf op onderzoek kunnen door bv. met gekleurde tape een route uit te stippelen op de vloer. Per kamer kan je dan enkele leuke quotes bedenken of een eyecatcher in de kijker zetten met een achtergrondverhaaltje. Je gasten zijn sowieso nieuwsgierig naar je nieuwe huis, de indeling en de inrichting ervan. Met leuke verhaaltjes, foto’s en anekdotes kan je ze dus extra prikkelen!

Housewarmingmateriaal? Zo gevonden bij AVA!

Denk ten slotte ook aan de (feest)versiering. Leuke slingers of vlaggetjes binnen én buiten, een gastenboek waar je gasten iets in kunnen achterlaten, … Van een housewarming party kan je bovendien ook best wat honger en dorst krijgen. Voorzie daarom (plastic) glazen, bordjes, serveerschalen, prikkertjes, enzovoort om je gasten een hapje en drankje aan te bieden.

Hierbij kan je kiezen voor een heleboel kleine hapjes en amuses-geules of je kan er meteen ook een tuinfeest van maken met een heerlijke barbecue! Maak het jezelf gemakkelijk en kies uit ons assortiment disposables. Zo bespaar je jezelf de afwas!

Of je het nu bescheiden houdt of er een knalfeest van maakt: AVA heeft alles in huis om er een geslaagde housewarming van te maken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *