Groots openingsfeest AVA-winkel Couillet op 15 maart 2014

Geplaatst op door AVA

nieuwe AVA-winkel - magasin ava couilletWoon jij in de buurt van Couillet? Dan hebben we goed nieuws voor je! Op 15 maart houden we namelijk een groots openingsfeest voor onze winkel te Couillet!

Op 15 maart 2014 organiseren we in onze fonkelnieuwe winkel een groot openingsfeest met verschillende activiteiten. Bovendien deelt ook de winkel in Gosselies in de feestvreugde.


Alles om het te maken, verzameld op één plek!

In Couillet vind je, net als in onze andere winkels, een zeer uitgebreid assortiment van werkelijk alles om het te maken. Voor de kinderen vind je er o.a. school- en knutselmateriaal. Voor de handige mama’s is er dan weer een volledig assortiment met spullen om ondermeer je eigen decoratie en tafelversiering te maken.

En ook voor de professionelen bieden we een gespecialiseerd assortiment. In het AVA PRO-assortiment vind je naast tafelbekleding en verpakkingsmateriaal ook alles voor de horeca.

Het volledige assortiment ontdek je uiteraard in onze winkel te Couillet.

Geniet van de animatie & vergeet je kortingsbon niet!

Benieuwd naar de nieuwe winkel? Kom dan zeker even langs op 15 maart waar je niet alleen het nieuwe assortiment kan ontdekken maar waar ook de kinderen zich zullen amuseren. Er zal immers een ballonnenplooier aanwezig zijn die de leukste figuren plooit voor de aanwezige kinderen.

Houd zeker ook VLAN Belgique n°1 (Charleroi) in de gaten. Hierin zal immers een kortingsbon van €5 verschijnen die je zowel in de winkel te Couillet als in de winkel te Gosselies kan inruilen bij een aankoop vanaf €25.

Het adres van onze winkel te Couillet is Route de Philippeville 303 bus 25, 6010 Couillet.

AVA Geel en AVA Lommel verhuist

Onze twee winkels te Geel en te Lommel zullen bovendien weldra verhuizen.

AVA Geel zal daarom uitzonderlijk gesloten zijn op 12 – 13 en 14 maart. De grote opening van de nieuwe winkel is gepland voor 15 maart 2014. Vanaf dan vind je ons op het nieuwe adres: Antwerpseweg 81A, 2440 Geel.

En ook AVA Lommel verhuist naar een nieuw adres, namelijk Buitensingel 60 unit 10, 3920 Lommel. AVA Lommel zal daarom uitzonderlijk gesloten zijn op 2 – 3 en 4 april 2014. De grote opening op het nieuwe adres is gepland voor 5 april 2014.

We heten jullie dan ook van harte welkom in onze nieuwe winkels te Couillet, Geel en Lommel! De adressen & openingsuren van de andere AVA-winkels kan je op onze site raadplegen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *