Nieuw in ons assortiment kantoorbenodigdheden: Fellowes opbergdozen

Geplaatst op door AVA

bankers box fellowes - opbergdozen en archiefdozen - kantoormateriaalHoewel computers, smartphones en tablets niet meer weg te denken zijn, blijft papier onmisbaar in een kantooromgeving. En aangezien u bij papier geen handige zoekfunctie hebt, zijn opbergdozen en labels de oplossing bij uitstek om een overzichtelijk archief bij te houden.

Alles wordt netjes bewaard, u vindt altijd snel de juiste documenten of met andere woorden: een administratie waar velen jaloers op zouden zijn. En dat dankzij de Fellowes opberg- en archiefdozen!

Fellowes opbergdozen: efficiënt én milieuvriendelijk!

In 2014 breiden we ons assortiment uit met archiefdozen en opbergdozen van het gerenommeerde merk Fellowes. Deze stevige kartonnen dozen lenen zich perfect tot het bewaren van uw papierwaren zoals ordners, ringmappen en hangmappen.

In ons assortiment vindt u dan ook twee types terug van zowel de archiefdozen als de opbergdozen:

  • Transfer archiefdoos 80mm
  • Transfer archiefdoos 100mm
  • Standaard opbergdoos
  • Grote opbergdoos

De standaard en grote opbergdozen bieden voldoende ruimte voor 4 à 5 transfer archiefdozen zodat u uw archief makkelijk kan onderverdelen per trimester of per jaar.

Bovendien bieden de Fellowes opberg- en archiefdozen diverse voordelen. Zo zijn alle dozen FSC gecertificeerd en dus gemaakt van 100% gerecycled karton. Daarnaast zijn ze ook 50% sterker dan gewone archiefdozen en dankzij het Fast Foldsysteem klapt u ze 4x sneller open dan gewone opbergdozen.

Efficiëntie ten top dankzij onze kantoorbenodigdheden & office supplies

Uw kantoor of bedrijf heeft echter meer nodig dan stevige opberg- en archiefdozen. AVA is dan ook in 2014 uw partner met het ruimste assortiment aan kantoorartikelen: van papierwaren tot schrijfwaren, van het archief tot computer supplies, …

Kortom: alles voor een succesvolle administratie! Benieuwd hoe wij uw kantoor of bedrijf kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of ontdek ons assortiment kantoormateriaal in één van onze winkels in uw buurt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *