AVA > Blog

Een schattige pampertaart maken als origineel én praktisch geboortegeschenk

Geplaatst op door AVA

geboortegeschenk maken - pampertaart maken - stap 5

Een geboorte in de familie of bij vrienden? Leuk! Je kan immers weer je creativiteit de vrije loop laten om een leuk geboortegeschenk te vinden. Of nog beter: je kan zelf een origineel en superleuk geboortegeschenk maken!

Even handig als papa! Leuk idee om een hip Vaderdag cadeau te knutselen

Geplaatst op door AVA

Vaderdag 2014 - Knutselideeën en cadeautips voor VaderdagPapa is meestal diegene die alles in huis maakt. De meeste papa’s zijn dan ook rasechte doe-het-zelvers. Toon dit jaar hoe trots je bent op jouw favoriete doe-het-zelver en laat meteen zien dat jij ook best een handige Harry of Harriette bent met een zelfgemaakt Vaderdagcadeau!

Rode Duivels supporter in hart & nieren? Ontdek ons WK 2014 assortiment!

Geplaatst op door AVA

wk assortiment rode duivels - wk voetbal 2014 brazilie

In juni is het zover: het WK voetbal in Brazilië. Met het hele land wensen we dat onze Rode Duivels een mooi vervolg kunnen breien aan de nu al legendarische voorrondes. Onder leiding van bondscoach Marc Wilmots heeft de jonge ploeg het tot hier toe uitstekend gedaan!

Het is geleden van 2002 dat we met ons land mochten aantreden op een WK, toen voor de 6e keer op rij. Nu 12 jaar later staan we er terug met een topteam én een land vol fanatieke supporters! En ook bij AVA supporteren we volop mee!

Haal de smaak van Parijs in huis met dit recept om echte macarons te maken

Geplaatst op door AVA

Zelf macarons maken - recept macarons de parisDe Franse keuken is wereldwijd geliefd omwille van z’n rijke smaakpaletten, grote variatie en een verfijnde afwerking. Het zijn ook die ingrediënten die gemengd werden met creativiteit en zo aan de basis lagen voor één van de meest bekende koekjes: de macarons!

Trek jullie keukenschort dus aan want vandaag maken we de echte Macarons de Paris met hun levendige kleuren en een overheerlijke vulling.

4 tips voor een indrukwekkend geboortebord waar iedereen jaloers op zal zijn

Geplaatst op door AVA

geboorteaankondiging tuin - zelf een geboortebord makenDe trots, de blijdschap en alle andere gevoelens die je voelt bij de geboorte van je zoon of dochter, die zal je nooit vergeten. Uiteraard wil je dat gevoel delen en iedereen  mag dan ook weten dat jullie nu de trotse ouders zijn van een prachtzoon of –dochter.

En hoe kan je dat beter tonen aan de wereld dan met een origineel (en zelfgemaakt) geboortebord? Wij bezorgen je alvast wat inspiratie voor originele geboorteborden & geboorteaankondigingen.

Page 1 of 2812345...1020...Minst recente »