AVA > Blog

Iedere mijlpaal verdient een feestje! Het jubileum vieren met AVA

Geplaatst op door AVA

jubileum feest organiseren voor 50 jarig huwelijk - gouden huwelijk

Iedereen beleeft diverse mijlpalen tijdens zijn leven. Een jubileum op het werk voor je jaren van trouwe dienst, een jubileum omdat jullie 25 jaar getrouwd zijn, een jubileum van je sportclub, …

Zo’n gebeurtenis kunnen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom zetten we iedere jubilaris samen met jou in de bloemetjes!

Laat mama’s hart smelten met een zelfgemaakt cadeau voor Moederdag

Geplaatst op door AVA

papieren lantaarns maken als moederdag geschenkMama is onze beste vriendin, onze grootste fan en steeds een lichtend voorbeeld. En ook al vind je dat ze af en toe eens durft te zagen, je mama staat altijd voor je klaar. Het leven kan je haar niet schenken, maar met een klein gebaar maak je wél haar (Moeder)dag!

FIMO klei – Een regenboog aan kleuren en een arsenaal aan accessoires

Geplaatst op door AVA

knutselen met fimo - staedtler

Kinderen doen niets liever dan creatief bezig te zijn met hun handen. Geef ze een blok klei en ze zijn er urenlang zoet mee! Met FIMO klei kunnen de jongens de meest gekke figuren boetseren en hun fantasie de vrije loop laten. En de meisjes en mama’s? Die kunnen prachtige juwelen en elegante accessoires maken!

Met nieuw schoolmateriaal voelt het schooljaar als vakantie aan

Geplaatst op door AVA

schoolgerief nerd - schoolmateriaal 2014-2015Een goede voorbereiding is het halve werk. En een goede voorbereiding, dat bestaat (deels) uit schoolmateriaal. Wie nu al z’n schoolmateriaal in huis haalt, kan zorgeloos verder genieten van zijn vakantie!

Het assortiment schoolmateriaal voor 2014-2015 zit boordevol bekende en hippe merken zoals Replay, Accessorize, Etnies, MTV, enzovoort. Bovendien maken we je het ook makkelijk: je vindt immers al het schoolgerief op één plek. Zo hoef je niet van de ene winkel naar de andere te rennen om al het materiaal tijdig te vinden. Bovendien ben je dankzij AVA perfect voorbereid en surf je het schooljaar moeiteloos door.

Sweet sixteen! Een out of the box verjaardagsfeestje organiseren

Geplaatst op door AVA

sweet 16 verjaardagsfeestje organiserenFeest! Je wordt eindelijk 16 en dat staat gelijk aan heel wat ‘privileges’. Rondzoeven met je scooter, feestjes crashen, lang opblijven, … Om dat nieuwe tijdperk in te zetten, is een sweet 16 feestje ideaal. We brengen je meteen in feeststemming met onze originele ideeën & tips!

Page 1 of 3112345...102030...Minst recente »