AVA > Blog

Decoratieve papieren lampenkappen in 30 minuten

Geplaatst op door AVA

papieren lampenkappenHeb je thuis van die saaie witte papieren lampenkappen die wel wat kleur kunnen gebruiken? Dan hebben wij voor jou de perfecte knutseltip. Deze prachtige decoratieve lampenkappen vragen maar een halfuurtje werk en garanderen een prachtig resultaat. Laat het feestje maar beginnen!

Griezelig leuke snoepzakjes knutselen voor Halloween!

Geplaatst op door AVA

Halloween, het Amerikaanse feest dat plaatsvindt op Allerheiligen, is intussen al goed ingeburgerd in ons landje. Zo goed zelfs, dat de kinderen reikhalzend uitkijken naar 31 oktober. De dag waarop ze weer kunnen ‘trick or treaten’!

Knutselen in herfstsfeer – een paddenstoel als huisje voor kabouters

Geplaatst op door AVA

paddenstoel knutselen - knutselen herfst kleutersWanneer de zomer ons verlaat en de eerste bladeren beginnen te vallen, komt het bos tot leven. Geen beter moment dus voor een leuke boswandeling. En als we denken aan het bos, denken we onder meer aan paddenstoelen. En wie leeft er in die paddenstoelen? Juist ja, de kabouters!

Een bladwijzer maken voor thuis of voor in de klas

Geplaatst op door AVA

bladwijzer maken_stap 9

Tegenwoordig is het hip om boeken te lezen op je tablet, de zogenaamde e-books. Toch zullen de digitale boeken nooit het karakter en het gevoel van een geprint boek evenaren. Aangezien boeken dus nooit zullen verdwijnen, zullen bladwijzers altijd van pas komen!

Lies, Liesje of Lieze? Zo kan je de beste babynaam te kiezen

Geplaatst op door AVA

babynamen app - hoe een babynaam kiezen

Je voornaam, die draag je voor het leven. Bovendien hebben verschillende onderzoeken al aangetoond dat onze voornaam bepalend is voor onze toekomst. Zo zal Kevin het nooit ver schoppen terwijl Alexander wel eens je baas zou kunnen worden. Hetzelfde geldt zowel bij meisjes als bij jongens.

Page 1 of 3312345...102030...Minst recente »