AVA > Blog

De leukste knutselideeën voor Sinterklaas & Zwarte Piet

Geplaatst op door AVA

sinterklaas knutselen - sinterklaas 2014Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan… Ieder jaar kijken we vol ongeduld uit naar het moment dat de Sint ons land binnenvaart. Voor zijn trouwe paard zetten we ieder jaar een wortel en wat suikerklontjes klaar. Wat dacht je ervan als we de Sint dit jaar verrassen met een leuk knutselwerk?

Verhuisdozen en inpakmateriaal die je spullen veilig houden

Geplaatst op door AVA

verhuisdozen-verhuismateriaal-verhuizenHoewel een verhuis vele mooie vooruitzichten met zich meebrengt, kijken veel mensen toch op tegen die berg werk die verzet moet worden: alle meubelen uit elkaar halen, alles netjes inpakken en er dan ook nog voor zorgen dat je alles terugvindt in je nieuwe huis. Vele handen maken gelukkig licht werk en ook het juiste verhuismateriaal zorgt voor een vlotte verhuis!

Servetten vouwen: de waterlelie!

Geplaatst op door AVA

servetten vouwenEen mooi gevouwen servet is een meerwaarde aan elke feestdis. Met deze prachtige waterlelie maak je zeker indruk op het volgende feestje! Bovendien is het helemaal niet moeilijk als je onze knutseltips stap voor stap uitvoert. Als toemaatje geven we je nog enkele suggesties om je feesttafel nóg mooier te maken met servetten. Dat wordt genieten!

 

Decoratieve papieren lampenkappen in 30 minuten

Geplaatst op door AVA

papieren lampenkappenHeb je thuis van die saaie witte papieren lampenkappen die wel wat kleur kunnen gebruiken? Dan hebben wij voor jou de perfecte knutseltip. Deze prachtige decoratieve lampenkappen vragen maar een halfuurtje werk en garanderen een prachtig resultaat. Laat het feestje maar beginnen!

Griezelig leuke snoepzakjes knutselen voor Halloween!

Geplaatst op door AVA

Halloween, het Amerikaanse feest dat plaatsvindt op Allerheiligen, is intussen al goed ingeburgerd in ons landje. Zo goed zelfs, dat de kinderen reikhalzend uitkijken naar 31 oktober. De dag waarop ze weer kunnen ‘trick or treaten’!

Page 1 of 3312345...102030...Minst recente »