AVA > Blog

Een bladwijzer maken voor thuis of voor in de klas

Geplaatst op door AVA

bladwijzer maken_stap 9

Tegenwoordig is het hip om boeken te lezen op je tablet, de zogenaamde e-books. Toch zullen de digitale boeken nooit het karakter en het gevoel van een geprint boek evenaren. Aangezien boeken dus nooit zullen verdwijnen, zullen bladwijzers altijd van pas komen!

Lies, Liesje of Lieze? Zo kan je de beste babynaam te kiezen

Geplaatst op door AVA

babynamen app - hoe een babynaam kiezen

Je voornaam, die draag je voor het leven. Bovendien hebben verschillende onderzoeken al aangetoond dat onze voornaam bepalend is voor onze toekomst. Zo zal Kevin het nooit ver schoppen terwijl Alexander wel eens je baas zou kunnen worden. Hetzelfde geldt zowel bij meisjes als bij jongens.

Het perfecte huwelijksfeest organiseren in 5 praktische stappen

Geplaatst op door AVA

Tips & tricks om je trouwfeest te organiserenAls we een film van ons leven zouden maken, zou onze huwelijksdag ongetwijfeld een prominent plaatsje innemen. Om later met een gelukzalig gevoel terug te kijken op je huwelijksdag, is een goede voorbereiding een echte must. AVA helpt je graag een handje!

Meisje of jongen? Weer of geen weer? Met FIMO klei is het altijd pret!

Geplaatst op door AVA

fimo juwelen maken - knutselen met fimo klei

Of je nu een meisje bent of een jongen, knutselen doen we allemaal graag! Jongens doen niets liever dan hun handen vuil te maken en meisjes houden ervan om mooie spulletjes te maken. Hoe je jongens én meisjes urenlang bezighoudt? Met FIMO klei natuurlijk!

Terug naar school – 7 tips voor een zorgeloze start van het nieuwe schooljaar

Geplaatst op door AVA

Terug naar school met AVA - Back 2 school

Een nieuw schooljaar, dat betekent een nieuwe ontdekkingstocht! Nieuwe vakken en leerkrachten, leuke klasgenootjes om te leren kennen, gloednieuw schoolmateriaal, enzovoort. Om de start van het schooljaar 2014 zo vlot mogelijk te laten verlopen, geven we jullie enkele handige tips mee.

Page 1 of 3212345...102030...Minst recente »