AVA > Blog

Meisje of jongen? Weer of geen weer? Met FIMO klei is het altijd pret!

Geplaatst op door AVA

fimo juwelen maken - knutselen met fimo klei

Of je nu een meisje bent of een jongen, knutselen doen we allemaal graag! Jongens doen niets liever dan hun handen vuil te maken en meisjes houden ervan om mooie spulletjes te maken. Hoe je jongens én meisjes urenlang bezighoudt? Met FIMO klei natuurlijk!

Terug naar school – 7 tips voor een zorgeloze start van het nieuwe schooljaar

Geplaatst op door AVA

Terug naar school met AVA - Back 2 school

Een nieuw schooljaar, dat betekent een nieuwe ontdekkingstocht! Nieuwe vakken en leerkrachten, leuke klasgenootjes om te leren kennen, gloednieuw schoolmateriaal, enzovoort. Om de start van het schooljaar 2014 zo vlot mogelijk te laten verlopen, geven we jullie enkele handige tips mee.

Kleur jij nog binnen de lijntjes? Kleurboeken voor volwassenen

Geplaatst op door AVA

kleurboek voor volwassenen

Volledig tot rust komen in je eigen wereld, zónder digitale afleiding… Je denkt nu waarschijnlijk aan een sauna of massage maar dé hype van het moment zijn kleurboeken voor volwassenen. Perfect om je hoofd even leeg te maken en de stress te bannen.

Iedere mijlpaal verdient een feestje! Het jubileum vieren met AVA

Geplaatst op door AVA

jubileum feest organiseren voor 50 jarig huwelijk - gouden huwelijk

Iedereen beleeft diverse mijlpalen tijdens zijn leven. Een jubileum op het werk voor je jaren van trouwe dienst, een jubileum omdat jullie 25 jaar getrouwd zijn, een jubileum van je sportclub, …

Zo’n gebeurtenis kunnen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom zetten we iedere jubilaris samen met jou in de bloemetjes!

Laat mama’s hart smelten met een zelfgemaakt cadeau voor Moederdag

Geplaatst op door AVA

papieren lantaarns maken als moederdag geschenkMama is onze beste vriendin, onze grootste fan en steeds een lichtend voorbeeld. En ook al vind je dat ze af en toe eens durft te zagen, je mama staat altijd voor je klaar. Het leven kan je haar niet schenken, maar met een klein gebaar maak je wél haar (Moeder)dag!

Page 1 of 3212345...102030...Minst recente »