4 tips om een onvergetelijk sinterklaasfeest te organiseren

Geplaatst op door AVA

sinterklaasfeest servettenNog enkele weken en ons land krijgt hoog bezoek! Uit goede bron vernamen we dat de sint ook dit jaar trouw op post zal zijn om alle brave kinderen te belonen met cadeautjes en lekkernijen. De allerkleinsten mogen binnenkort hun schoentje dus weer klaarzetten, terwijl mama en papa hun beste beentje voorzetten om er een onvergetelijk sinterklaasfeest van te maken. En daar komt natuurlijk heel wat bij kijken. 

Halloweendecoratie: zelf een vleermuis decopatchen

Geplaatst op door AVA


Halloweendecoratie vleermuisHalloween
nadert met rasse schreden en daar zijn de griezelfanaten vast blij om. Doet jouw woning op 31 oktober dienst als spookhuis? Versier je voordeur met spinnenwebben en een zelfgemaakte vleermuis om je bezoekers de stuipen op het lijf te jagen nog voor ze een voet hebben binnengezet. Hoe je dat doet? Speciaal voor deze griezelige gelegenheid gaan we nog eens met Décopatch aan de slag.

Halloween party time! Make-up, maskers & decoratie

Geplaatst op door AVA

Halloween party tipsIs de heks of zombie in jou al volop aan het aftellen naar 31 oktober? Dan kun je de spinnenwebben aan het plafond voor een keertje gewoon laten hangen … of je leest onze tips om dit jaar een knaller van een halloween party op poten te zetten! Tover je woning om tot een spookhuis van jewelste en jaag je gasten de stuipen op het lijf met huiveringwekkende halloween-make-up en monsterlijke maskers.

Creatief het nieuwe seizoen in: de knapste herfstkrans maken

Geplaatst op door AVA

herfstkrans maken De herfst is een seizoen dat gewoon vráágt om leuke knutselwerkjes. De natuur inspireert je met de prachtigste kleuren en de koudere temperaturen verleiden je tot lekker binnen blijven met een tasje thee. Met de juiste herfstdecoratie wordt het bovendien extra gezellig in huis. Herfstbladeren tot een slinger rijgen of een paddenstoel boetseren met de kids is supertof, maar wat dacht je van een mooie herfstkrans maken uit klei? 

Kaart versturen? AVA-kaartenshop: gepersonaliseerd of kant-en-klaar!

Geplaatst op door AVA

kaartshop geboortekaartjesVandaag de dag verloopt onze communicatie vooral online. Snel een mailtje sturen of met de collega’s chatten – we draaien er onze hand niet voor om. Maar voor speciale gelegenheden wil je natuurlijk liever een kaart versturen om je familie en vrienden op een persoonlijkere manier te bereiken. De AVA-kaartenshop heeft een ruim aanbod aan drukwerk voor alle gelegenheden, dat je bovendien snel geleverd krijgt en makkelijk kunt personaliseren.

Page 1 of 5312345...102030...Minst recente »