GIMBER Non-Alcoholisch 700ml
GIMBER is een veelzijdig non-alcoholisch drankje boordevol pit. De basis is een biologisch gemberconcentraat, dat is aangevuld met citroen en kruiden die je smaakpapillen uitnodigen voor een tango.
Product code 00820083
Lees meer
€ 25,95
stuk
Voor 18u00 besteld op werkdagen, morgen in huis
Gratis verzending vanaf € 30
Gratis ophalen en retour in je winkel
Plus en min:
De voordelen van gember:Hier lees je alle details:
Voor the perfect serve leng je 20 à 30 ml GIMBER aan met fris bruiswater, en voeg je wat tijm of munt toe.
Maar je kan GIMBER ook warm drinken, gebruiken in mocktails of cocktails en je kan er zelfs mee koken!
Enkele suggesties:
Chai GIMBER latte3 kardemompeulen 1 kaneelstokje 1 steranijs 3 zwarte peperbolletjes 200 ml zwarte thee 30 ml GIMBER 200 ml melk 1. Stamp de karemompeulen, het kaneelstokje, de steranijs en de peperbolletjes grof en rooster de specerijen ongeveer 1 minuut op een middelhoog vuur.
2. Maak de zwarte thee in een steelpannetje en voeg de specerijen en GIMBER toe aan de hete drank. Draai het vuur uit, zet een deksel op de pan en laat 5 minuten trekken.
3. Verhit ondertussen de melk en klop op met behulp van een melkopschuimer of staafmixer.
4. Zeef de specerijen uit de thee en giet de thee in een grote tas of glas. Vul aan met de opgeklopte melk en werk af met een snuifje kaneelpoeder.
GIMBER-peer smoothie3 peren 1 limoen 500 ml melk 30 ml GIMBER Mix alle ingrediënten en serveer met chocoladeschilfers en limoenzeste.
GIMBER champagne
Voeg 5 ml GIMBER en 5 ml vodka toe in een fluitjesglas, vul aan met champagne brut.
GIMBER-look cocktailballetjes50g paneermeel 500g kippengehakt 1 ei, licht opgeklopt 2 à 3 eetlepels GIMBER 2 eetlepels fijngehakte koriander 2 teentjes look, fijngehakt 1/2 theelepel zout 1/4 theelepel peper Meng alle ingrediënten en rol er balletjes van. Bak de balletjes 10 à 15 minuten in een pan of tot ze helemaal gaar zijn. Serveer onmiddellijk, met wat lente-ui.
Paprikasoep met GIMBER400 ml bouillon 3 eetlepels GIMBER 5 paprika's 1 theelepel kruidenzout 3 eetlepels olijfolie 3 eetlepels room Verwarm de oven voor op 200°C (grillstand). Snij de paprika's in stukken van 2 cm. Strooi er de olijfolie en het kruidenzout overheen en meng goed. Spreid uit in een ovenschaal en zet 20 minuten in de oven. Doe de gegrilde paprika's in een kookpot, giet er de bouillon bij en mix. Voeg dan de GIMBER, room en eventueel wat citroenzeste toe. Breng op smaak met peper en zout en serveer met brood.
GIMBER wafels350 ml melk 1 gepureerde banaan 60g gesmolten boter 200g bloem 1 theelepel bakpoeder 2 eetlepels GIMBER Een snuifje zout 1. Meng de melk met de banaan en de boter.
2. Voeg de rest van de ingrediënten toe en roer goed, maar niet te veel. Anders verliezen de wafels hun luchtigheid.
3. Vet het wafelijzer in en giet er wat beslag op. Bak 2 à 3 minuten tot de wafels goudbruin zijn.
4. Serveer met yoghurt, een snuifje matcha, gehakte amandelnoten, geraspte chocolade en besprenkel met nog wat extra GIMBER.
Maar je kan GIMBER ook warm drinken, gebruiken in mocktails of cocktails en je kan er zelfs mee koken!
Enkele suggesties:
Chai GIMBER latte
2. Maak de zwarte thee in een steelpannetje en voeg de specerijen en GIMBER toe aan de hete drank. Draai het vuur uit, zet een deksel op de pan en laat 5 minuten trekken.
3. Verhit ondertussen de melk en klop op met behulp van een melkopschuimer of staafmixer.
4. Zeef de specerijen uit de thee en giet de thee in een grote tas of glas. Vul aan met de opgeklopte melk en werk af met een snuifje kaneelpoeder.
GIMBER-peer smoothie
GIMBER champagne
Voeg 5 ml GIMBER en 5 ml vodka toe in een fluitjesglas, vul aan met champagne brut.
GIMBER-look cocktailballetjes
Paprikasoep met GIMBER
GIMBER wafels
2. Voeg de rest van de ingrediënten toe en roer goed, maar niet te veel. Anders verliezen de wafels hun luchtigheid.
3. Vet het wafelijzer in en giet er wat beslag op. Bak 2 à 3 minuten tot de wafels goudbruin zijn.
4. Serveer met yoghurt, een snuifje matcha, gehakte amandelnoten, geraspte chocolade en besprenkel met nog wat extra GIMBER.
Documenten
Vandaag besteld, dinsdag in huis.
Reviews (1)
Schrijf een review
5
Normaal ben ik geen fan van gember maar dit vind ik lekker!
Ik was al lang nieuwsgierig naar GIMBER, maar omdat ik eigenlijk niet zo'n gember-fan ben, had ik het nog niet in huis gehaald. Dit weekend was ik bij een vriendin die een fles GIMBER had staan en heb ik eens kunnen proeven. Tot mijn grote verbazing vond ik het lekker :) dus ik heb me direct ook een fles aangeschaft.